Чи включає страховка "Зелена карта" покриття випадків, пов'язаних зі стихійними лихами?
Будучи водієм, мене хвилює, чи можу отримати допомогу від страхової компанії у разі, якщо моє авто пошкоджується або стає неексплуатовним через природні катаклізми, такі як повінь, землетрус або ураган.
Що включає страховка "Зелена карта"?
Сообщений 1 страница 2 из 2
Поделиться12023-07-19 21:53:45
Поделиться22023-07-19 23:05:09
Чи включає страховка "Зелена карта" покриття випадків, пов'язаних зі стихійними лихами?
Будучи водієм, мене хвилює, чи можу отримати допомогу від страхової компанії у разі, якщо моє авто пошкоджується або стає неексплуатовним через природні катаклізми, такі як повінь, землетрус або ураган.
Зелена карта - міжнародний страховий документ, який забезпечує водіїв страховим покриттям у разі ДТП за межами країни реєстрації автомобіля. Однак, відповідно до статті "Які випадки не покриваються страховкою "Зелена карта" на сайті www.0352.ua , стихійні лиха не входять до переліку подій, які підлягають страховому покриттю. Таким чином, якщо ваше авто пошкоджується або стає неексплуатовним через природні катаклізми, такі як повінь, землетрус або ураган, страховка "Зелена карта" не надає компенсацію за ці збитки. Рекомендую звернутися до вашої страхової компанії для отримання детальної інформації про можливі варіанти страхування від стихійних лих.